Merantau

“Halo, le?”
“Iyo, mbok”
“Iki simbok, le”
“Iyo, ono opo, mbok?”
“Nek iso simbok kirimono maneh, le”
“Loh? sing kapanane nang endi?”
“Wes entek kabeh, le, akeh sing dibayar”
“Aku orah duwe maneh mbok wulan iki. Iku ae aku wes poso nek mangan awan, mbok”
“Lah piye, le? Usahak no maneh, le, nek ono”
“Iyo, mbok, tak usahakno. Tapi aku gak iso janji, kecuali aku nek ngantor mlaku”
“Jarena kabeh musim krisis yo, le?”
“Iyo, mbok, sing sabar yo”, “Loh, Sampeyan mangan opo bendino ne?”

Tut…tut…tut….tut…tut…
Telpon terputus.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s